Nieuwsflits 10

Nieuwsflits 10

Nieuwsflits 10

December 2014 en januari 2015 waren uitzonderlijk drukke maanden bij Eemstaete. Er werden veel boekingen geplaatst voor trainingen en coaching sessies.

Tevens hebben wij 2 nieuwe huurders kunnen verwelkomen ins ons kantorencomplex:

Geluidsisolatie

Er zijn ook drukke werkzaamheden geweest om de geluidsisolatie in ons pand te verbeteren. Zo kunnen er nu nog beter vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden die voor veel van onze bezoekers en huurders zeer wenselijk zijn voor het uitoefenen van hun vak en bedrijfsactiviteiten.

Kantoor deel- en/of sharecontract

Eemstaete introduceert nieuwe huurmogelijkheden voor ondernemers die graag met een bevriende collega ondernemer in 1 kantoorruimte willen werken op een locatie waar de werkomgeving ècht iets zegt over de visie en missie van uw bedrijfsuitvoering.

Bij Eemstaete kunt u werken in een zakelijke omgeving die uw bezoekers met zekerheid zullen waarderen en waardoor het vertrouwen in uw organisatie zal toenemen.

Als berekeningsvoorbeeld: U hebt een kantoorruimte nodig van ca. 25 m2 maar op bij prijzen onze website staat een ruimte vermeld van 47 m2. De huurprijs daarvoor is inclusief energie ca. € 600,-. Eemstaete zal dan het contract verdelen over 2 partijen.

Hierdoor is uw investering dan aanzienlijk lager en u beschikt toch over een ruime voorziening van uw kantoorbehoeften.

Wist u dat?

  • Eemstaete ook beschikt over zeer voordelig kantoormeubilair zodat u uw aanloopinvesteringen tot een minimum kunt beperken?
  • Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen kantoormeubelen gebruiken.
  • Dat bij ons het gebruik van de parkeerplaatsen geheel gratis is, en daar bovenop koffie, thee en gekoeld water in de huurprijs is inbegrepen?

Maak een afspraak voor een bezichtiging en bel 073-6133705 of mail info@eemstaete.nl.