Nieuwsflits 18

Nieuwsflits 18

Nieuwsflits 18

In het eerste kwartaal van 2016 is er weer veel gebeurd in het Eemstaete kantorencomplex.

Door de bestaande indeling te hebben herzien wij nu 4 kantoren extra kunnen situeren voor ondernemers die een budget vriendelijke prijs willen investeren om hun bedrijfsvoering verder aan te scherpen en te verbeteren. Representatief, betaalbaar en flexibel zijn bij ons sleutelwoorden die beginnende en groeiende ondernemingen ondersteunen.

Huurders

BOMGAR Remote Support Software wil meer medewerkers kunnen huisvesten en neemt een optie op een extra kantoor. Kantoor De Drecht, dat direct aansluit bij het bestaande kantoor De Binnendieze hebben wij daarvoor een upgrade gegeven met een nieuw systeemplafond, LED verlichting, nieuwe vloerbekleding en schilderwerk. In overleg met BOMGAR hebben wij ook hun eigen kantoor De Binnendieze in dezelfde nieuwe “jas” gestoken.

BOMGAR heeft ook een AED (automatische externe defibrillator) beschikbaar gesteld voor alle interne huurders mochten er zich medische situaties voordoen die dit hulpmiddel noodzakelijk maken. Dit is toch een duidelijk teken van synergie binnen het kantorencomplex van Eemstaete.

Inmiddels is Out of Office Support intern naar een groter kantoor verhuisd. En geluisterd te hebben naar de laatste reacties voelen zij zich erg in hun nopjes in het ruimere kantoor De Rijn.

Cheap2Fix zag na de verhuizing van Out of Office mogelijkheden om ook door te groeien en nam zijn kans waar en verhuisde intern van De AA naar het ruimere kantoor De Dieze.

Werk & Bedrijf verwelkomen wij inmiddels ook als nieuwe huurder in ons kantoorpand.

Arbodesign is een vaste waarde geworden bij Eemstaete en is sinds enige maanden ook een graag geziene gast als gebruiker van een van onze flexibele kantoren.

Verbouwingen

Door de verbouwing  op de begane grond en de 1e etage hebben wij nu de volgende kantoren als extra ruimten beschikbaar: De Vecht, De Dregge, De Donge en kantoor De Geul zijn de vier mogelijkheden waar bedrijven zich kunnen vestigen.  Deze kantoren zijn allemaal  voorzien van een frisse en nieuwe look.

Interesse?

Wilt u ook eens een vrijblijvend kijkje nemen bij ons maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging en ontvang alle informatie waarmee u een goede overweging kunt maken voordat u tot een definitief besluit komt. Wij helpen u graag  verder en faciliteren een kantoor-  en werkomgeving die voor uzelf en uw bezoekers een toegevoegde waarde zal zijn.

Bel 073-6133705 of mail naar jos.smits@eemstaete.nl en vraag naar Jos Smits. Ik help u graag verder met volledige informatie over de mogelijkheden van het kantorencomplex.